Benvinguda

Els alumnes de sisè us donem la benvinguda al nostre bloc que encetem avui amb molta il·lusió. En aquest espai podeu trobar les nostres experiències, projectes, tallers,... Serà com un diari de la classe, com una porta oberta a les nostres activitats i aprenentatges. Esperem que us agrade. Passeu, esteu convidats!!

martes, 21 de junio de 2011



Aquesta és l'última setmana de classe i per nosaltres és el final de la nostra estada a l'escola.
Estem tristos, contents, nerviosos, tranquils,... amb sentiments contradictoris, com vam expressar en un dels tallers d'expressió escrita que vam fer a classe, on explicàvem els nostres sentiments amb antònims... en aquest taller escrivíem com ens sentiem en diferents moments i ara podríem escriure:
          Estem tristos perquè ens anem de la nostra escola,
          estem contents perquè comencem una nova etapa.
          estem nerviosos perquè ens anem a l'institut
          estem tranquils perquè sabem que tot ens anirà bé...

A més a més hem començat els assaigs del teatre i ens estem fent tot el vestuari. Ens agrada molt fer-nos tots els vestits i els complements a classe, ens divertim molt perquè retallem, peguem, pintem, dissenyem.... Hem fet també un sol enorme.

En classe estem fent moltes activitats d'espressió escrita: el llibre de la classe, la valoració del curs i sobretot el discurs d'acomiadament de l'escola...

No hay comentarios:

Publicar un comentario